Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.55 secunde)
Marile magazine au anticipat nevoile clientilor de 1 Mai si s-au pregatit cu tot felul de promotii prin care sa le ia ochii. Desi bugetul lor este cam auster dupa cheltuielile de Paste, clientii vor rezista cu greu produselor la preturi tentante.
Prima de asigurare este direct proportionala cu riscul pe care proprietarii auto îl reprezinta pentru asigurator.
Afacerile fratilor Micula pe litoralul constantean nu fac altceva decat sa alunge clientii si sa dea un nume prost turismului romanesc, precum si celorlalti hotelieri. Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Clientii bancilor afla ca nu pot accesa credite deoarece figureaza pe lista rau-platnicilor din cauza unor datorii infime, de care nu stiau. ... Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca.
Achitarea cumparaturilor este avantajoasa, dar scoaterea de numerar înseamna costuri ce depasesc, în unele cazuri, cu mult asteptarile clientilor bancilor.Înainte de a alege un produs bancar sau altul este bine sa va informati foarte bine cu privire la costurile pe care acestea le implica.
Peste 95% dintre companiile din Romania inregistreaza plati intarziate de la clientii lor. ... Presedintele Coface Romania a adaugat ca numarul companiilor care au falimentat in ultima perioada de timp a crescut semnificativ pe piata romaneasca, cu aproximativ 50%, iar aceasta tendinta va continua in urmatorii ani.
Pentru a atinge gustul succesului, fiecare mic afacerist a urmat pas cu pas regulile de vanzare a produselor si de atragere a clientilor, regasite intr-un plan de marketing.
Agentiile imobiliare nu vor mai face legea in relatiile cu propriii clienti, obligatiile "exagerate" impuse prin contractele incheiate urmand sa fie eliminate.
„Normele au fost aprobate cu data de ieri (marti - n.r.), dar creditele flexibile nu sunt înca în vigoare“, a declarat Daniel Calin, manager private banking BCR, sucursala Dolj. ... Acest prag poate fi însa atins numai de persoanele cu un venit net considerabil.
La promotie pot participa conducatorii auto care alimenteaza si platesc cash sau folosesc carduri bancare, carduri Fill&Go Personal si Fill&Go Credit, cu exceptia celor din flotele care alimenteaza cu bonuri valorice Rompetrol, card Fill&Go Business Rompetrol sau inel Fill&Go Business Rompetrol.
Cu toate ca bancile nu incurajeaza intarzierile la plata ratelor, rau-platnicii nu trebuie sa intre in panica deoarece pot contracta credite.
"Inca de la inceput ne-am propus ca Raiffeisen Exclusive sa devina mai mult decat un serviciu clasic bancar, ne-am dorit sa devina un loc unde clientul nostru sa fie intr-o comunicare directa cu bancherul sau personal", a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte Raiffeisen Bank.
„Luna aceasta au început sa se faca lucrari de regularizare a consumului de energie electrica pentru clientii CEZ.
Aprecierea leului produce pierderi agentiilor de turism care au semnat contracte cu clientii pentru acest sezon inca de anul trecut.
Clientii pot beneficia de credite cu dobanzi foarte avantajoase, de doar 6% pe an.
De la 1 septembrie, companiile telefonice sunt obligate sa aplice eurotariful la roaming chiar daca clientii nu l-au solicitat in mod expres. Comisia Europeana a promis ca va monitoriza cu atentie si va mustra public companiile care nu ofera clientilor tarifele indicate.
Toti clientii companiei o vor primi in cutiile postale pana pe 15 septembrie 2007. ... Aceasta informatie este utila mai ales pentru situatiile in care un client isi schimba un abonament sau activeaza un serviciu la o data care nu coincide cu data de facturare.
Se doreste astfel transformarea intregului sistem de functionare in ansamblul sau, astfel incat clientii sa simta imbunatatirile la nivelulul produselor si serviciilor, precum si atentia sporita la standarde europene.
Banca Comerciala Romana si-a lansat luni, 3 august, noul logo al institutiei, rezultat din imbinarea renumelui celei mai importante banci romanesti cu prestigiosul brand Erste, cel mai mare furnizor de servicii financiare din Europa Centrala si de Est.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
google-analytics.com